Blomsterdalen Gospelkor ble etablert i Bedehuset Karmel i 2012. Koret dirigeres av Lisbeth Opdahl Sandvik som har jobbet med kor i 25 år og er en svært habil og inspirerende kordirigent. Dette merkes på koret som har det gøy på øving og får mange  superlativer etter sine opptredener. Koret blir bare bedre og bedre!

Øvingene avholdes i storsalen på Bedehuset Karmel annenhver mandag kl. 1900-2130, og de omlag 30 sangerne får en sosial liten kaffepause i løpet av øvingen. Sesongen starter i månedskiftet aug-sept og går frem til starten av juni.

Blomsterdalen Gospelkor Foto: Stein Larsen

Blomsterdalen Gospelkor Foto: Stein Larsen

Alder:
Koret har siktet seg inn mot aldersgruppen 18-60 og har i dag medlemmer i aldersguppen 20-50 år med mange rundt 40. Miljøet i koret er uformelt og med mye latter innimellom gode toner, her trives folk.

Repertoar:
Vi har et bredt reportoar innen groovy gospel, salmer, kjente stykker fra Løvenes Konge, Neil Sedaka, Vamp, Sigvart Daglsand med mer. Julreportoaret har etterhvert også blitt rikholdig så vi har reportoar for de fleste anledninger. Dirigent Lisbeth får lokket ut flotte klanger fra koret uavhengig om det er enkle enstemmige arrangement eller kompliserte og krevende arrangementer med mange stemmer og vanskelige overganger.

Konserter og opptredener:
I løpet av høstsemesteret har vi som mål å holde 1 konsert i tillegg til 3 julerelaterte konserter i november/desember. Vi har hatt felleskonserter med både Salhuskoret og Flesland Musikklag (musikkoprs) i adventstiden. Dette vil vi svært gjerne jobbe videre med og planer for nye felles prosjekt ligger alltid klar. I løpet av vårsemesteret har vi også som mål å gi 3 konserter slik at vi får minimum 6-7 konserter/opptredener i løpet av et år.

Lyst å være med?
Vi har behov for flere medlemmer og som i alle kor spesielt flere menn. Ring dirigent Lisbeth Sandvik på mobil 93 44 87 57 eller korets praktiske tilrettelegger Jon Sigve Sundnes på mobil 91 88 31 53 og meld deg på.